Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 8.évfolyam írásbeli felvételi vizsgára való jelentkezés határideje december 4., hétfő reggel. A jelentkezési lapokat kérjük, az osztályfőnököknek adják le!

A jelentkezési lapot innen tölthetik le!

Intézményünk A épületének aulájában is elindult a digitális hírközlés. Az ott elhelyezett képernyőn folyamatosan tájékozódhatnak iskolánk aktuális híreiről, közleményeiről, az elért eredményekről és minden a tanulókat érintő információról.

Kérjük, kövessék figyelemmel!

Kedves Diákok és Szülők!

November 13-án, hétfőn intézményünkben az étkeztetést biztosító Biogastro Kft. az "A" épület földszinti aulájában egy elégedettséget mérő digitális készüléket helyezett el. Ennek segítségével lehetőségük van értékelni a cég által nyújtott szolgáltatás minőségét. Használata egyszerű, bárminkor el lehet kezdeni és abba lehet hagyni. A berendezés körülbelül egy hétig áll rendelkezésükre.

Kérjük, használják ki a lehetőséget!

Továbbra sem felejtünk el tudatosan figyelni környezetünkre. Ezért is kérjük, az alábbi időpontokban hozzon mindenki sok-sok papírt a gyűjtésre:

2017. november 13-14. (hétfő-kedd)
2017. november 20-21. (hétfő-kedd)

Reggel 7:00 és 7:50 között a papírgyűjtő raktárunk ajtajánál (A ép.) várjuk a kötegelt újságpapírokat, papírszemetet.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünkben hamarosan elindítjuk az Elektronikus naplót. Jelenleg a pedagógusok próbaüzeme zajlik.

Mielőtt az Önök számára is elérhetővé válik a felület, részletes technikai és tartalmi tájékoztatást fogunk adni.

Iskolavezetés

 

Kedves Szülők, Kedves Gyerekek!

Iskolánk továbbjutott a Múzeumok Őszi Fesztiválja rajzverseny következő fordulójára.

Alkotásaikat megtekinthetik: https://www.facebook.com/2017muzeumokoszifesztivalja/photos/a.1538639052868375.1073741831.859965067402447/1538938186171795/?type=3&theater

Keressék a kép mellett iskolánk nevét! Kérjük, szavazzanak a 2.c, 3.a, 3.b, 4.a, osztály pályamunkáira. (Albumunkban megtekinthetik a 9 db alkotást, hogy könnyebben rátaláljanak a FB felületén.)

ÉS A SZENDERGŐ ŐSZ című 8.b videóra a videófeltöltésekben.

Szavazni november 6-áig lehet.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. augusztus 15-én Mesterházy Ferenc igazgatói, Józsa Ildikó és Süle Ilona igazgatóhelyettesi megbízása lejárt.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora az Nkt. 67. § (7) bekezdése szerint, nyilvános pályázat mellőzésével, a nevelőtestület támogatásával, Mesterházy Ferenc igazgatói megbízását 2022. augusztus 15-ig meghosszabbította.

Mesterházy Ferenc igazgató

  • Józsa Ildikót a 2022. augusztus 15-ig terjedő időszakra általános igazgatóhelyettesi és az alsó tagozatért felelős
  • Mihalovics Csillát a 2022. augusztus 15-ig terjedő időszakra a felső tagozatért felelős

igazgatóhelyettesi feladatok ellátásával bízta meg.

Tisztelt Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Alább találják az ELTE felhívását a Társasági Adó (TAO) MKOSZ számára történő felajánlásáról, amelyből az Egyetem sportklubja a BEAC részesül. A BEAC közreműködésével nagyszabású sportlétesítmény felújítási program indul, amelynek kedvezményezettjei között az egyetem gyakorlóintézményei is szerepelnek.

Kérem, amennyiben Önök, vállalkozásuk, ismerőseik vállalkozása TAO fizetésre kötelezettek, úgy kérem, kedvezményezettként a MKOSZ-t (Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége) jelöljék meg.

Egyben kérem, hogy felajánlásukról engem értesíteni szíveskedjenek (gyakisk@gyertyanffy.elte.hu), ez teszi lehetővé annak a nyilvántartásnak az elkészítését, amelynek segítségével az intézményünkre eső összeg elkülöníthető.

Megfelelő nagyságú felajánlás lehetővé teszi tornatermünk és az öltözők teljes felújítását.

Felajánlásaikat előre is tisztelettel megköszönöm.

Mesterházy Ferenc
igazgató

A támogatások technikai lebonyolításával kapcsolatban
- a BEAC részéről Horváth Enikő (horvath.eniko@beac.elte,hu, +36-30-453-9232), illetve
- a kancellária részéről dr. Árvay Gábor (arvay.gabor@kancellaria.elte.hu)
tud bővebb tájékoztatást, segítséget adni.


tao1

tao2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Szülők!

A Hegyvidéki Önkormányzat továbbra is biztosít kedvezményes parkolási lehetőséget az iskolák körzetében. Az igénylési folyamatban történő változásokról az alábbi linken tájékozódhatnak:

VÁRAKOZÁSI HOZZÁJÁRULÁS

2014. december 4-től minden köznevelésben tanuló diák 5 számítógépre, laptopra és további 5 mobil eszközre töltheti le jogtisztán és ingyenesen a Word, az Excel és a Powerpoint legfrissebb változatát a Tisztaszoftver Program keretében. A diákoknak az alábbi oldalon kell regisztrálniuk a letöltéshez: https://o365.educatio.hu/Registration/

További információk a programmal kapcsolatban: http://www.kormany.hu/hu/nemzeti-fejlesztesi-miniszterium/infokommunikacioert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ingyenes-otthoni-office-365-hasznalattal-bovul-a-tisztaszoftver-program