Kedves Szülők!

Köszönjük eddigi kiemelkedő együttműködésüket, gyermekeik otthoni tanulásának gondos támogatását, az eddig hozzánk eljuttatott kedves üzeneteiket.

Néhány hasznos információt szeretnénk megosztani Önökkel a tanév hátralévő részével kapcsolatban.

1. Intézményünk a tanév végéig távoktatási rendben működik tovább. Különösen indokolt esetben június 2-tól, 7.30-tól 16.30-ig, a szigorú egészségvédelmi szabályok betartásával (távolságtartás, kézfertőtlenítés, homokozó kerülése, maszk viselése stb.), gyermekfelügyeletet tudunk biztosítani az iskola A épületében. Erre jelentkezni május 26., kedd 12.00-ig lehet, írásban, az iskola email címére küldött levélben, melyben megjelölik a napokat és időtartamot, amikor az ügyeletet igénybe kívánják venni. Kérjük, hogy gyermekük számára biztosítsanak maszkot! Étkezést csak 20 fő jelentkezése esetén tudunk biztosítani.

2. A járványhelyzet miatt ezen a nyáron iskolai tábort nem szervezünk.

3. Tankönyvek visszavétele
Ebben a tanévben csak azok a diákok adják le tartós tankönyveiket, akik középiskolában vagy más intézményben folytatják tanulmányaikat. A pontos részletekről később küldünk tájékoztatást.

4. A médiában megjelent információk szerint május 25. és június 12. között kerül sor a hetedik évfolyam számára elmaradt védőoltások pótlására. Erről jelenleg az iskolai védőnő sem kapott hivatalos tájékoztatást.

5. A könyvtári könyvek visszavétele
Remélhetőleg, szeptembertől újra várja Csilla néni és a könyvtár az olvasókat. A könyveket ekkor kell visszahozni. Azok a diákok, akik középiskolában vagy más intézményben folytatják tanulmányaikat csak a könyvtári könyvek leadása után kapják meg távozási dokumentumaikat. Ezekre a tankönyvek leadásával és a bizonyítványok átvételével egyszerre kerül majd sor.

6. Évzáró
Ebben a tanévben sajnos nem tartunk évzárót. A bizonyítványokat a Kréta rendszeren keresztül tekinthetik majd meg. A személyes átvétel lehetőségéről később adunk pontos tájékoztatást.