Iskolánk Zöld Munkaközösségének hírei

A Víz világnapja alkalmából iskolánk pályázatot hirdetett, melyre jelentkezhetett. pályaművével minden érdeklődő kis és nagy diák. A zsűri tagjai számítottak a jelentős érdeklődésre, de őket is meglepte, hogy a versenyre több,mint másfélszáz pályázat érkezett. Ráadásul az előzetes megtekintés alapján színvonalas, öteles és igényes műveket küldtek a gyerekek.

A teljes cikk az alábbi hivatkozásra kattintva olvasható: Kiemelkedő érdeklődés iskolánk Víz Világnapja alkalmából meghirdetett pályázatán


A Víz világnapja alkalmából meghirdetett pályázatunkra kiemelkedő számú színvonalas munka érkezett. A csaknem kettőszám alkotást a zsűri évfolyamonként értékelte, díjazva a kreatívitást és a befektetett munkát.

A teljes cikk az alábbi hivatkozásra kattintva olvasható: Víz világnapi rajzpályázat - eredményhirdetés

 

Megkapó hangulatú videót készítettek a Föld napja alkalmából iskolánk alsós tanulói, a 2.b és az 1.a osztályba járó kisdiákok. A töprengésre késztető gondolatok mellett képekkel és szavakkal és tettekkel is megmutatják, mit lehet tenni, hogy óvjuk, védjük a természetet, a nekünk otthont adó zöld bolygót.

A teljes cikk az alábbi hivatkozásra kattintva olvasható: Föld napja 2021

Föld Napja