Tisztelt Szülők!

  Igazolt tanulók száma: 11
  Igazolt dolgozók száma  0 
  Digitális munkarendben dolgozó osztályok száma:  2

Az adatokat naponta frissítjük.

Ismételten tájékoztatjuk Önöket, hogy a köznevelési intézmények vezetői nem rendelkeznek jogkörrel esetleges osztály, iskolabezárás, ill. digitális munkarend elrendelése ügyében. Jelentési kötelezettségünk kiterjed a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az EMMI felé. Döntéseket az Operatív Törzs és a járványügyi hatóság hozhat.


Tisztelt Szülő!

Amint az Ön előtt is ismert, a COVID-19 koronavírus járvány által okozott fertőzések száma Európa több országában is emelkedik, ezáltal a fertőzés kockázata a kontinens egyes régióiban megnőtt. Ezért az Operatív Törzs 2021. október 20-án azt a döntést hozta, hogy 2021. november 2. napját követően külföldre történő csoportos, iskolai szervezési utazás megvalósítását nem engedélyezi.

A fenti határozat miatt kérjük Önt, hogy amennyiben tanulónk 2021. október 23-át követően egyéni külföldi utazáson vesz részt, visszatértekor az iskolalátogatás megkezdésének első napján a diák számára kiállított negatív PCR tesztet az osztályfőnöknek juttasson el! Ez alól kivételt képez az az utazásban érintett tanuló, aki védettséggel rendelkezik (oltás, átesett a betegségen).

A fenti döntés az iskolai közösség egészségének megóvását, a járványügyi gócpont kialakulásának megelőzését szolgálja.

Együttműködését és megértését előre is köszönöm!


Kedves Szülők!

Az iskolában igazolt Covid megbetegedés miatt 2021 október 12-től teljeskörű maszkviselést rendelek el minden diák, pedagógus, technikai dolgozó és az épületekben tartózkodó minden látogató számára. Ez alól kivételt az udvarok jelentenek. Az intézkedés szigorú betartása közös érdekünk és a közösség egészségének megóvását szolgálja.

Előre is köszönöm mindannyiuknak a megértést és a közreműködést!

Mesterházy Ferenc
igazgató


Kedves Szülők!

Az elmúlt két hétben azt tapasztaljuk, hogy néhány osztályban helyi betegséggócok kezdenek kialakulni. Két alsós osztályunkban már a 10 főt is elérte a hiányzók száma. Mivel a gyermekek általános tünetei akár Covid fertőzést is sejtethetnek, ezért a vezetőség az egészségügyi protokollt az alábbi ponttal egészíti ki az alsó tagozatra vonatkozóan. A változtatás 2021. 09. 20-tól lép életbe.

Ha egy adott osztályban a betegség miatt hiányzó diákok száma meghaladja az 5 főt, akkor az osztályban, az iskolai idő teljes időtartama alatt gyermeknek és pedagógusnak is kötelező a maszkviselés. Ezekben az osztályokban a testnevelés és néptáncórák is csak szabadban tarthatók vagy ott is kötelező a maszkviselet. Az udvaron továbbra sem kell a maszkot viselni.

Köszönjük az együttműködést és a megértést!