Tisztelt Szülő!

Tájékoztatom, hogy iskolánkban gyermekük étkezését csak az E-Kréta programon keresztül van lehetőségük megrendelni és kifizetni. Személyes befizetés nem lehetséges.

Befizetési határidő: 2021.08.17.

 

Rendeléshez a következőket kell tennie:

1.      A honlapunkon keresztül lépjen be az E-naplóba a gondviselői nevével és jelszavával. (Az új tanulóinknak a mei napon emailben kiküldtük, a többiek használhatják a korábbi azonosítójukat. Szükség esetén az Elfelejtett jelszó felületén tudnak újat beállítani.)

2.      Az elektronikus napló menüjében keresse meg az E-ügyintézés pontot!

3.      Az e-ügyintézés felületén, a bal oldali menüsorban találja az Étkezés fület.

  • Rendelés előtt töltse ki a nyilatkozatot!
    • Továbbá, akinek bármilyen kedvezményes étkezésre jogosító dokumentuma van, (pl.: 3. vagy több gyermekes kedvezmény (ehhez a nyomtatványt az iskola honlapjáról tudják letölteni http://gyertyanffy.elte.hu/alapitvany/letoltheto-nyomtatvanyok ), tartós betegségről igazolás, ill. Önkormányzat által kiadott határozat) a nyilatkozathoz fel kell töltenie (pdf) a jogosultságot igazoló iratot! Ezt követően iskolánk (maxium 5 napos átfutási idővel) elfogadja nyilatkozatát. A nyilatkozat elfogadása után tud csak rendelni!

4.      Ezt követően lépjen át a Megrendelés fülre, melyet az Étkezés fülön belül, a nyilatkozat fül alatt talál! Itt:

  • új megrendelést rögzíthet ill. lemondhat.

5.            Új megrendelés rögzítésének módja:

  1. minden naphoz egyesével tud étkezést rögzíteni a Tízórai, Ebéd és Uzsonna cellájába klikkelve. Ekkor a cella sárgára vált.1
  2. 2Heti ismétlődés esetén javasoljuk az Étkezési rend alkalmazását, ahol egy hét rögzítésével egész hónapra beállítja az étkezési mintát. Az alkalmazás gombbal elfogadva egész hónapra érvényessé válik a minta, melyet ekkor még –a továbblépés előtt- egyes napokra vonatkozóan pontosíthat az a. pontban leírtak szerint. (Ha pl. szeretné csak egy nap étkezését módosítani, mert előre tudja, hogy aznap nem lesz a gyermek iskolában.)
    3
  1. A kiválasztott étkezéseket a tovább gombbal tudja rögzíteni és a következő fülön a számlázási adatok ellenőrzése után befizetni. A befizetés az OTP biztonsági rendszerében az SimplePay-en keresztül történik. Ezt követően a befizetett étkezések sárga helyett zöld színnel jelennek meg. Az étkezés rendelése csak a befizetéssel válik valóssá, nem rendelünk meg olyan étkezést, mely nem került kifizetésre!
  1. Lemondás esetén a Megrendelés fülön belül, az Új megrendelés gomb mellett található Lemondás felületén jelölheti meg a lemondani kívánt étkezést. Lemondás esetén a felhasználható egyenleghez íródik a lemondott étkezés ára, melyet a következő befizetésnél a rendszer automatikusan figyelembe vesz!

 

 

A menet közben felmerülő kérdések esetén, tájékozódhat a Kréta által kiadott felhasználói kézikönyvből, vagy e-mailen (titkarsag@gyertyanffy.elte.hu; penztar@gyertyanffy.elte.hu) keressen minket!

 

 

Üdvözlettel,
Mesterházy Ferenc
igazgató
----
ELTE Gyertyánffy István Gyakorló Általános Iskola
1126 Budapest Kiss János altb. u. 42-44.
1/48-78-101