Tisztelt Szülő!

Tájékoztatom, hogy iskolánkban gyermekük étkezését csak az E-Kréta programon keresztül van lehetőségük megrendelni és kifizetni. Személyes befizetés nem lehetséges.

Befizetési határidő: 2021.08.17.

 

Rendeléshez a következőket kell tennie:

1.      A honlapunkon keresztül lépjen be az E-naplóba a gondviselői nevével és jelszavával. (Az új tanulóinknak a mei napon emailben kiküldtük, a többiek használhatják a korábbi azonosítójukat. Szükség esetén az Elfelejtett jelszó felületén tudnak újat beállítani.)

2.      Az elektronikus napló menüjében keresse meg az E-ügyintézés pontot!

3.      Az e-ügyintézés felületén, a bal oldali menüsorban találja az Étkezés fület.

  • Rendelés előtt töltse ki a nyilatkozatot!
    • Továbbá, akinek bármilyen kedvezményes étkezésre jogosító dokumentuma van, (pl.: 3. vagy több gyermekes kedvezmény (ehhez a nyomtatványt az iskola honlapjáról tudják letölteni http://gyertyanffy.elte.hu/alapitvany/letoltheto-nyomtatvanyok ), tartós betegségről igazolás, ill. Önkormányzat által kiadott határozat) a nyilatkozathoz fel kell töltenie (pdf) a jogosultságot igazoló iratot! Ezt követően iskolánk (maxium 5 napos átfutási idővel) elfogadja nyilatkozatát. A nyilatkozat elfogadása után tud csak rendelni!

4.      Ezt követően lépjen át a Megrendelés fülre, melyet az Étkezés fülön belül, a nyilatkozat fül alatt talál! Itt:

  • új megrendelést rögzíthet ill. lemondhat.

5.            Új megrendelés rögzítésének módja:

  1. minden naphoz egyesével tud étkezést rögzíteni a Tízórai, Ebéd és Uzsonna cellájába klikkelve. Ekkor a cella sárgára vált.1
  2. 2Heti ismétlődés esetén javasoljuk az Étkezési rend alkalmazását, ahol egy hét rögzítésével egész hónapra beállítja az étkezési mintát. Az alkalmazás gombbal elfogadva egész hónapra érvényessé válik a minta, melyet ekkor még –a továbblépés előtt- egyes napokra vonatkozóan pontosíthat az a. pontban leírtak szerint. (Ha pl. szeretné csak egy nap étkezését módosítani, mert előre tudja, hogy aznap nem lesz a gyermek iskolában.)
    3
  1. A kiválasztott étkezéseket a tovább gombbal tudja rögzíteni és a következő fülön a számlázási adatok ellenőrzése után befizetni. A befizetés az OTP biztonsági rendszerében az SimplePay-en keresztül történik. Ezt követően a befizetett étkezések sárga helyett zöld színnel jelennek meg. Az étkezés rendelése csak a befizetéssel válik valóssá, nem rendelünk meg olyan étkezést, mely nem került kifizetésre!
  1. Lemondás esetén a Megrendelés fülön belül, az Új megrendelés gomb mellett található Lemondás felületén jelölheti meg a lemondani kívánt étkezést. Lemondás esetén a felhasználható egyenleghez íródik a lemondott étkezés ára, melyet a következő befizetésnél a rendszer automatikusan figyelembe vesz!

 

 

A menet közben felmerülő kérdések esetén, tájékozódhat a Kréta által kiadott felhasználói kézikönyvből, vagy e-mailen (titkarsag@gyertyanffy.elte.hu; penztar@gyertyanffy.elte.hu) keressen minket!

 

 

Üdvözlettel,
Mesterházy Ferenc
igazgató
----
ELTE Gyertyánffy István Gyakorló Általános Iskola
1126 Budapest Kiss János altb. u. 42-44.
1/48-78-101

Tisztelt Szülők!
 
Értesítjük Önöket, hogy az étkeztető cég 2021. november 1-től megemeli az étkezések árát, ezért a már előzetesen befizetett novemberi és decemberi étkezéseket központilag töröltük, ugyanis ezeket még a régi áron fizették be.
Az így keletkezett jóváírásokat a Kréta rendszerben fogják látni.

Kérjük, hogy a lemondásra került étkezéseket rendeljék meg és fizessék be újra!
Az étkeztető és a Krétát üzemeltető cég nevében kérjük elnézésüket az okozott kellemetlenségért.

Üdvözlettel,
Mesterházy Ferenc

Aktuális befizetési napok

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. január 3-31. terjedő időszakra (21 nap)
az online befizetés határideje: 2021. december 18.
Eddig a napig kérjük zárják le megrendelésüket!

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy megrendeltnek az az étkezés minősül, amelyet ki is fizettek.
A határidő letelte után pótbefizetésre se személyesen, se elektronikusan nincs lehetőség!
Viszont lehetőségük van három hónapra előre megrendelésüket megtenni!

Megértésüket köszönjük!
Iskolavezetés

 

Étkezési térítési díjak

2012. szeptember 3-tól iskolánkban a Biogasztro Kft. biztosítja az étkezést.
A 2021. november 1-től az étkezési térítési díjak az alábbiak:
 

Alsós (normál és diétás):

 

Ebéd:

540 Ft / nap

Tízórai + ebéd + uzsonna   

830 Ft / nap

Tízórai + ebéd

690 Ft / nap

Ebéd + uzsonna

680 Ft / nap

   

Felsős (normál és diétás):

 

Ebéd:

550 Ft / nap

Tízórai + ebéd + uzsonna   

860 Ft / nap

Tízórai + ebéd

710 Ft / nap

Ebéd + uzsonna

700 Ft / nap


Ebédlemondás

Ebédet lemondani a KRÉTA felületen keresztül a lemondani kívánt napot megelőző nap 900 óráig lehetséges!

Lemondás magyarázó képernyőkép

 

 

Segítségért a 06-1-487-8158-as telefonszámon vagy a penztar<kukac>gyertyanffy.elte.hu Fürész Máriához fordulhatnak!

 

Tisztelt Szülők!

Kérjük Önöket, hogy április 16-ig mondják le gyermekük befizetett étkezését, mert jelenlegi tudásunk szerint április 19-én indul az iskola. Ha változás lesz, jelezni fogjuk.
A májusi befizetés határideje április 17. Ne feledjék, hogy be kell fizetniük, mert később már nem tudnak májusra megrendelést rögzíteni! A keletkezett jóváírást akkor használja fel a program a májusi befizetésnél, ha a jóváírás a megrendelés előtt bekerült a virtuális pénztárcájukba.

Köszönjük kitartó együttműködésüket!


Tisztelt Szülők! 

A jelenléti oktatás a kormány bejelentése alapján legkorábban április 12-én indul. Kérjük Önöket, hogy gyermekük étkezését az április 7., 8. és 9-ei napokra mondják le a Kréta rendszerben. A lemondás határideje: 2021. április 1. 9:00 óra. 

Köszönjük együttműködésüket! 
Üdvözlettel, Mesterházy Ferenc igazgató


Tisztelt Szülők!

Felhívom szíves figyelmüket, hogy az áprilisi ebédbefizetésnek holnap, azaz március 18-án van a határideje. A jelenlegi információink szerint április 7-én, szerdán folytatódik a jelenléti oktatás, tehát ha elmulasztják a befizetést, akkor gyermeküknek nem lesz egész hónapban étkezése. Ha addig a kormányzat a digitális oktatás folytatásáról rendelkezik, akkor ezeket a napokat le lehet/kell mondaniuk.

Köszönjük együttműködésüket!


Kedves Szülők!  

A kormány határozata alapján az iskola 2021.03.08., hétfőtől tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetésével biztosítja a tanulók tanulmányi kötelességének teljesítését. 

Sajnos az étkezést nem tudjuk központilag lemondani, ezért kérjük Önöket, hogy azt 2021.04.06-ig tartó időszakra mondják le. 

A jelenleg ismertek szerint a mi iskolánkban, az iskolai munkarendtől eltérően, 2021.04.07., szerda lesz az első tanítási nap, nem pedig 04.08. csütörtök. Aki már megrendelte az ebédet korábban, kérem igény szerint módosítsa azt!

Üdvözlettel:  Mesterházy Ferenc igazgató


2021/2022. tanév

A szeptember havi étlap letölthető innen.
Az október havi étlap letölthető innen.
A november havi étlap letölthető innen.
A december havi étlap letölthető innen.