Júniusi étkezés befizetési időszak Határidő: május 23.

2022.12.09.
Júniusi étkezés befizetési időszak Határidő: május 23.

Aktuális befizetési időszak

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. június 03-21. terjedő időszakra (15 nap)
az online befizetés határideje:  május 23.  (NE HAGYJA AZ UTOLSÓ NAPRA!, az első megrendelés előtt nyilatkozatot kell tennie. Amennyiben kedvezményes étkezésre jogosult, akkor számítson rá, hogy a nyilatkozatot kolléganőnknek felül kell bírálnia és jóvá kell hagynia, ezért 2-3 nappal a megrendelés előtt tegye meg a nyilatkozatot.)
Felhívjuk figyelmüket arra, hogy megrendeltnek az az étkezés minősül, amelyet ki is fizettek.
A határidő letelte után pótbefizetésre se személyesen, se elektronikusan nincs lehetőség!
Viszont lehetőségük van három hónapra előre megrendelésüket megtenni!

Étkezési térítési díjak

Tisztelt Szülők!

Értesítjük Önöket, hogy az étkeztető cég 2023 szeptember 1-től megemeli az étkezések árát.
Megrendelésre a mai naptól (2023.08.12.) van lehetőség, amennyiben segítségre van szüksége, írjon a titkarsag@gyertyanffy.elte.hu címre! 2012. szeptember 3-tól iskolánkban a Biogasztro Kft. biztosítja az étkezést. (Cím: Törökbálint, Kazinczy Ferenc u. 111, 2045 Telefonszám: 06 20 269 8803)

A 2023. szeptember 1-től az étkezési térítési díjak az alábbiak:

  Új árak 2023. szeptembertől  
1-4.évfolyam    
tízórai 280  
diétás tízórai 280  
ebéd 860  
diétás ebéd 860  
uzsonna  260  
diétás uzsonna 260  
5-8.évfolyam    
tízórai 280  
diétás tízórai 280  
ebéd 920  
diétás ebéd 920  
uzsonna  270  
diétás uzsonna 270  

 

 Alsós (normál és diétás):  
 Ebéd:  860 Ft / nap
 Tízórai + ebéd + uzsonna   1400 Ft / nap
 Tízórai + ebéd  1140 Ft / nap
 Ebéd + uzsonna  1120 Ft / nap
 Felsős (normál és diétás):  
 Ebéd:  920 Ft / nap
 Tízórai + ebéd + uzsonna     1470 Ft / nap
 Tízórai + ebéd  1200 Ft / nap
 Ebéd + uzsonna  1190 Ft / nap

Étlapok 2023/2024-es tanév

Ebédlemondás

Ebédet lemondani a KRÉTA felületen keresztül a lemondani kívánt napot megelőző nap 9:00 óráig lehetséges!

Segítségért a 06-1-487-8158-as telefonszámon vagy a penztar<kukac>gyertyanffy.elte.hu Fürész Máriához fordulhatnak!


Rendelés folyamata

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatom, hogy iskolánkban gyermekük étkezését csak az E-Kréta programon keresztül van lehetőségük megrendelni és kifizetni. Személyes befizetés nem lehetséges. A rendelés folymatához képernyőkép-segítséget itt talál.

Rendeléshez a következőket kell tennie:

1.      A honlapunkon keresztül lépjen be az E-naplóba a gondviselői nevével és jelszavával. (Az új tanulóinknak a mei napon emailben kiküldtük, a többiek használhatják a korábbi azonosítójukat. Szükség esetén az Elfelejtett jelszó felületén tudnak újat beállítani.)

2.      Az elektronikus napló menüjében keresse meg az E-ügyintézés pontot!

3.      Az e-ügyintézés felületén, a bal oldali menüsorban találja az Étkezés fület.

Rendelés előtt töltse ki a nyilatkozatot!

Továbbá, akinek bármilyen kedvezményes étkezésre jogosító dokumentuma van, (pl.: 3. vagy több gyermekes kedvezmény (ehhez a nyomtatványt az iskola honlapjáról tudják letölteni http://gyertyanffy.elte.hu/alapitvany/letoltheto-nyomtatvanyok ), tartós betegségről igazolás, ill. Önkormányzat által kiadott határozat) a nyilatkozathoz fel kell töltenie (pdf) a jogosultságot igazoló iratot! Ezt követően iskolánk (maxium 5 napos átfutási idővel) elfogadja nyilatkozatát. A nyilatkozat elfogadása után tud csak rendelni!

4.      Ezt követően lépjen át a Megrendelés fülre, melyet az Étkezés fülön belül, a nyilatkozat fül alatt talál! Itt:

új megrendelést rögzíthet ill. lemondhat.

5.            Új megrendelés rögzítésének módja:

minden naphoz egyesével tud étkezést rögzíteni a Tízórai, Ebéd és Uzsonna cellájába klikkelve. Ekkor a cella sárgára vált.

Heti ismétlődés esetén javasoljuk az Étkezési rend alkalmazását, ahol egy hét rögzítésével egész hónapra beállítja az étkezési mintát. Az alkalmazás gombbal elfogadva egész hónapra érvényessé válik a minta, melyet ekkor még –a továbblépés előtt- egyes napokra vonatkozóan pontosíthat az a. pontban leírtak szerint. (Ha pl. szeretné csak egy nap étkezését módosítani, mert előre tudja, hogy aznap nem lesz a gyermek iskolában.)

A kiválasztott étkezéseket a tovább gombbal tudja rögzíteni és a következő fülön a számlázási adatok ellenőrzése után befizetni. A befizetés az OTP biztonsági rendszerében az SimplePay-en keresztül történik. Ezt követően a befizetett étkezések sárga helyett zöld színnel jelennek meg. Az étkezés rendelése csak a befizetéssel válik valóssá, nem rendelünk meg olyan étkezést, mely nem került kifizetésre!

Lemondás esetén a Megrendelés fülön belül, az Új megrendelés gomb mellett található Lemondás felületén jelölheti meg a lemondani kívánt étkezést. Lemondás esetén a felhasználható egyenleghez íródik a lemondott étkezés ára, melyet a következő befizetésnél a rendszer automatikusan figyelembe vesz!

A menet közben felmerülő kérdések esetén, tájékozódhat a Kréta által kiadott felhasználói kézikönyvből, vagy e-mailen (titkarsag@gyertyanffy.elte.hu; penztar@gyertyanffy.elte.hu) keressen minket!


Diétás ételek iskolai szabályai

Tisztelt Szülők!

Az Oktatási Hivatal az iskolánknak megküldte a Nemzeti Népegészségügyi Központ által – a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet bevonásával – összeállított szakmai útmutatót a köznevelési intézménybe bevitt ételek tárolására, melegítésére és fogyasztására vonatkozó tudnivalókról.

Letöltés Módosítva
Diétás ételek iskolai szabályai 2022.07.22.

Kérjük az érintett szülők ennek megfelelően járjanak el!